Oldal kiválasztása

lépj velem együtt egy nagyot!

Konzultáció

Ha még csak most tervezed az első vállalkozásod elindítását.

Ha már egy ideje vállalkozol, de elakadtál.

Ha jól megy a vállalkozásod, de szeretnél szintet lépni.

Időpont kérése
Mi ez?

Miért jó egy ilyen konzultáció?

A konzultációt megelőzően alaposan megismerjük a céged, a már meglévő online és offline felületeid, s hogy mik a terveid, milyen célokat szeretnél elérni. Majd egy online vagy személyes találkozó során és egy jó kávé mellett együtt átbeszéljük, melyek azok az irányok, amelyeket érdemes folytatnod, melyek azok, amelyek átgondolásra szorulnak, milyen további felületeken érné meg megjelenni a cégednek, s ezeknek az új feladatoknak hogyan állj neki. A személyes konzultáció után a teljes anyagot, a kb. 15-20 oldalas elemzést írásban is megkapod.

Ennek segítségével akár te magad is nekivághatsz ezek megvalósításának. De ha külsős szakember(eke)t bíznál meg velük, akkor sem tudnak ezek után már bármit eladni neked marketing, SEO, szövegírás, honlapkészítés, s sok egyéb, a vállalkozást érintő szakterületen. Tudni és érteni fogod, melyiktől mit várhatsz el joggal, mitől jók ezek, mi történik akkor, ha ezekkel megbízol valakit.

Kiknek szól?

Milyen helyzetekben jó ez?

Számtalan olyan szituáció lehet egy vállalkozó életében, amikor jól jöhet egy külső, sokat látott szem, amikor új energiára, lendületre lehet szüksége.

vállalkozásindítás

Egészen biztosan rengeteg kérdés van benned, ha egy új vállalkozás indítása előtt állsz. Hogyan indulj el, mennyire életképes az ötleted, mire van szükséged, mit milyen sorrendben építs fel.

Elakadás

Minden vállalkozás életében van olyan pont, amikor megtorpan, elfogy a lendület,  rendet kellene vágni a rengeteg közösségi média felület között, melyikre van igazán szüksége.

Új utak keresése

A legtapasztaltabb vállalkozóknak is jól tud jönni egy jóízű beszélgetés egy másik tapasztalt vállalkozóval, az ő külső rálátásaival, friss ötleteivel, új irányokra való rámutatásaival gazdagodni.

Az én világom

Szabadság, szeretem

” 18 éves korom óta vállalkozom, s immár 11 éve otthonról intézem a vállalkozásaim többségét. Felépítettem egy lektorálással, szövegírással foglalkozó céget, egy kisebb marketingügynökséget, s számos webshop is a nevemhez köthető. Legújabb vállalkozásommal azokat szeretném segíteni, akik hozzám hasonlóan nem szeretnének a munkahelyi kötöttségektől függni, s mindezt otthonról szeretnék elérni.”

– Tóth Kriszta

Hol, hogyan, Mennyiért?

Mennyibe kerül ez neked?

Tudom, nagyjából az első bekezdés óta ott a kérdés a fejedben, hogy oké, oké, de mennyibe kerülne mindez nekem? Én sem szeretem a kertelést, ezért alább három mondatban megtalálod a legfontosabb információkat.

ÁrA

A teljes konzultációs folyamat 30 000 Ft-ba kerül alanyi adómentes számlával.

HelyszíNE

Közösen kiválasztott online felületeken, vagy személyesen Szegeden, vagy kiszállási díj mellett bárhol az országban.

Módja

Az adategyeztetés, időpont-egyeztetés e-mailen és telefonon, maga a konzultáció élőben, Messengeren vagy Viberen történik, az írásos anyagot pedig PDF formátumban kapod meg. (Személyes találkozó esetén közösen kitaláljuk a mindkettőnknek legmegfelelőbb helyszínt.)

Mások mit mondanak róla?

Mit mondanak azok, akik jártak már nálam konzultáción?

“Kriszta szinte mindig elérhető, ami ebben a szakmában nagyon fontos. Készségesen és türelmesen válaszol a kérdésekre. Tapasztalatából és professzionalitásából eredően nem ad ki a kezéből olyan munkát, amivel a megrendelő nem elégedett maximálisan. Jó vele dolgozni, mert ráérez arra, mitől lesz az eredmény egyedi.”

Fekete Anikó

tulajdonos, Organikon Live Kft.

“Krisztával a virtuális térben ismerkedtem meg, amikor a honlapomat terveztem. Közös munkánk során egy maximálisan megbízható, az ügyfele igényére figyelő és konstruktiv javaslatokat bátran adó szakembert ismertem meg. Bátran mondjátok neki, hogy mit akartok, és figyeljetek a tanácsaira, mert nemcsak a honlapokban, hanem marketing területen vagy ütőképes fogalmazásokkal is tudja segíteni a vállalkozásotokat.”

Garam Dániel

tulajdonos, Honnanlesznyugdíjam.hu

“Krisztát weboldalfejlesztéssel kerestem meg. Konkrét elképzelésemet vázoltam fel neki különlegesebb funkciókkal ötvözve, amiket Ő hamar és pontosan meg is valósított. A munka elvégzésével kapcsolatos kérdéseit laikusnak is érthetően fogalmazta meg, a folyamat közbeni kommunikáció és a kért tartalmi és vizuális módosításokat precízen hajtotta végre. Az eredmény számomra tökéletes lett. Bátran ajánlom!”

Balczóné Balázs Zsuzsanna

tulajdonos, Élelmiszerhigiénia.hu

1. LÉPÉS

Az alábbi űrlapon vedd fel velem a kapcsolatot! Válaszként küldök neked egy űrlapot, amin megadhatod a szükséges információkat.

2. lépés

Telefonon vagy e-mailben egyeztetünk személyes/online konzultációra időpontot. Én pedig a megadott információk alapján felkészülök belőled.

3. lépés

A számla rendezése után megtörténik a kb. 1,5-2 órás konzultáció. A konzultációt követően egy héten belül írásban is megkapod a teljes anyagot.

Konzultáció

Kérj időpontot!

11 + 8 =

GYIK

Amiket gyakran kérdeznek

Összegyűjtöttem ide azokat a kérdéseket, amiket kérdezni szoktak tőlem azok, akik hozzád hasonlóan jelentkeznének hozzám egy konzultációra. Ha mégis maradna benned megválaszolatlan kérdés, bátran tedd fel nekem!

Miből áll egy ilyen konzultáció?

Ha a fenti űrlapon keresztül felvetted velem a kapcsolatot, válaszként küldök neked egy részletesebb kérdőívet, amin megadhatod a konzultációhoz szükséges információkat. Ezt követően telefonon vagy e-mailben egyeztetünk egy személyes vagy online konzultációra időpontot, én pedig a megadott információk alapján felkészülök belőled. A számla rendezése után megtörténik a kb. 1,5-2 órás konzultáció. A konzultációt követően egy héten belül írásban is megkapod a teljes anyagot.

Milyen adatokat kell megadnom neked egy konzultációhoz?

Semmilyen olyan információt nem kell kiadnod, amit üzleti titoknak, túl bizalmasnak érzel. Amire szükségem van a munkám során, az a vállalkozásod elérhetőségei, felületei, közösségi média megjelenései, tőled egy picit részletesebb leírásra, mik a termékek, szolgáltatások, ki a célcsoportod, s hogy legfőképpen mik a céljaid, mit szeretnél elérni. Ha a közösségi média felületeidhez elemzői szintű hozzáférést is adsz, akkor részletesebb visszajelzést tudok adni a konzultáció során ezekről is.

Mennyibe kerül egy konzultáció?

Egy konzultáció 30 000 Ft-ba kerül. Ez magában foglalja a vállalkozásod, vállalkozási ötleted feltérképezését, elemzését, a személyes vagy online történő 1,5-2 órás konzultációt, s a konzultáció anyagának írásban való megküldését is. Személyes konzultációra csak Szegeden van lehetőség. Ha az ország más területén élsz, s nem szeretnél az online lehetőséggel élni, akkor a konzultáció árán kívül kiszállási díj is van. Ennek összege a távolságtól függ. Megjegyzem, ma már az online eszközök világában szinte minden megoldható az interneten keresztül, ehhez a konzultációhoz sem elengedhetetlenül szükséges a fizikai térben való találkozás.

Mi történik utána?

Az online vagy személyes konzultáció után írásban – egy kb. 15-20 oldalas csak a te vállalkozásodról szóló tanulmány formájában – is megkapod a konzultáción elhangzottakat. Így bármikor előveheted, újra és újra ötleteket, lendületet nyerhetsz belőle. Ha pedig valamelyik lépésnél elakadsz, megkereshetsz, szívesen segítek további tanácsokkal vagy akár magában a kivitelezésben is.

Másban is tudsz segíteni?

Igen. Akkor is vedd fel velem nyugodtan a kapcsolatot, ha a közösségi médiában akadtál el, ha honlapra, webáruházra van szükséged, ha ütős, vevőszerző szövegeket kellene írni. Számos olyan dologban tudok akár én magam, akár a mögöttem álló tapasztalt munkatársaim segíteni, amire egy vállalkozónak szüksége lehet. Ha pedig mi magunk nem is tudjuk a problémád megoldani, a sok év tapasztalata alapján egészen biztosan tudunk megbízható szakembert vagy oktatási forrást ajánlani neked.

év tapasztalat

ügyfél

konzultáció

megbízás

Elérhetőségek